Vakgebieden

Een onafhankelijke autoriteit in uw branche: wie goed luistert wordt goed gehoord

Het Portaal Uitgevers heeft een marktleider positie in 3 niche segmenten in de zakelijke uitgeverij. Onze titels fungeren als kennis instituut van de vakgebieden. Exemplarisch daarvoor zijn onder meer de voortdurende investering in marktonderzoek. Ook het toekennen van ‘awards’ zoals die van Promotional Product of the Year en Supplier of the Year waarmee zowel producenten als distributeurs worden onderscheiden. Onze titels zijn meer dan een afspiegeling van de markt, zonder onze onafhankelijkheid te verliezen fungeren we als ambassadeur voor uw branche. meer zien

Active Marketing & Promotions

active marketing doelgroep
Active Marketing: Het Portaal Uitgevers bedient de volledige kolom van producenten, distributeurs en afnemers in de markt van ‘reclamedragers’, promotionele artikelen, en customer loyalty management. Deze niche markt wordt gevormd door alleen al in Nederland circa 1600 bedrijven. De omvang van de Nederlandse ‘active marketing’ -markt is circa € 800 miljoen tot € 1 miljard. Exemplarisch voor de belangrijkheid van ‘active marketing’ zijn de spaar-campagnes van landelijke ketens in food en non-food. Circa 90% van de markt betreft de productie en distributie van promotionele producten. Circa 10% betreft de markt van relatiegeschenken.

vakbladen

vakbeurzen

websites

Vakbeurzen & Tentoonstellingen

vakbeurzen doelgroep
Vakbeurzen en Tentoonstellingen: dit vakgebied kent jaarlijks een omzet circa € 365 miljoen per jaar. In deze niche biedt Het Portaal met Expovisie print- en online magazines het langst bestaande platform voor profileren en positioneren voor de aanbieders uit de volledige breedte van het vakgebied van vakbeurzen en toeleveranciers in producten, systemen, hospitality en facilities.

vakbladen

specials

websites

Meetings & Congressen

meetingszakelijk-3
Het vakgebied van relatiemarketing via internationale meetings en congressen. Het NBTC Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen heeft een indicatie van circa € 200 miljoen afgegeven wat het economisch impact is van internationale beurzen op Nederland. Het Portaal biedt met de online- en print versie van de titels Conference Holland en Quality in Meetings haar klanten - uit de volle breedte van de markt van congressen en evenementen, waaronder locaties, faciliteiten, horeca, hosting services en toeleveranciers in alle specialisaties van catering, beeld, geluid en entertainment - hét platform voor advertising.

vakbladen

specials

websites

Wij werken o.a. voor:

Mogen wij u ook adviseren?

We horen graag van u, bel of e-mail ons gerust met uw verzoek.